Alte știri

Sunt anunțate noi curse avia din Italia, Franța, Spania, etc: Numerele de telefon pentru rezervări

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pentru următoarea perioadă, sunt anunțate noi curse avia pentru moldovenii aflați peste hotarele țării care vor să revină acasă, transmite Telegraph.md

Potrivit organizatorilor, acestea sunt curse charter achitate de către doritori, iar avioanele se ridică de la sol doar dacă sunt făcute rezervări în limita minimă acceptată de către compania avia, regula fiind ”toate locurile ocupate”.

Astfel, au fost anunțate numerele de telefon pentru rezervări, a persoanelor care se ocupă de organizarea curselor.

Este de menționat că aceste numere sunt reale și serviciile se prestează.

Expediați mesaj pe WhatsApp:
Frankfurt: +37360740895 Irina
Londra: +37360740893 Ludmila
Italia: +37360740897 Livia
Spania: +37360740894 Marina
Franța: +37379954441 Daniela

Pe de altă parte, Autoritatea Aeronautică Civilă atenționează că ar putea crește numărul cazurilor de escrocherie inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare, care țintesc persoane ce intenționează să revină acasă, oferinduli-se date false despre efectuarea unei curse charter, percepând plata în avans pe conturi deținute în diferite sisteme electronice de plăți.

Totodată, AAC menționează că toate cursele charter prin care sunt evacuați cetățenii Republicii Moldova din alte state, sunt aprobate de către Comisia Națională pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova și sunt prevăzue în Dispozițiile emise de către aceasta și pot fi accesate aici.

Autoritatea Aeronautică Civilă la rândul său va publica pe pagina web oficială www.caa.md informații cu referire la cursele charter aprobate de către Comisia Națională pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, dar și pe pagina de Facebook a AAC.

UPDATE 26.03.2020: DEZAMĂGIRE! Air Moldova nu mai semnează contractul cu Renato Usatîi pentru întoarcerea moldovenilor acasă

loading...

Comments are closed.