Sunt căutați muncitori la culesul căpșunilor în apropierea Chișinăului

Căutați un loc de muncă temporar? Câștiguri zilnice, cazare și masă asigurate!
 

Într-un anunț proaspăt publicat, se anunță că o fermă din apropierea Chișinăului caută muncitori pentru culesul căpșunilor. Aceasta oferă o oportunitate atractivă pentru cei în căutarea unui venit suplimentar sau a unei slujbe temporare.

Cu sezonul căpșunilor în plină desfășurare, fermierii au nevoie de ajutor suplimentar pentru a strânge roadele și a le livra pe piață. Angajatorul promite o serie de beneficii pentru lucrătorii săi, inclusiv cazare și masă gratuite, asigurându-se astfel că toate nevoile de bază sunt acoperite în timpul perioadei de muncă.

Muncitorii vor primi plata zilnică, ceea ce poate fi o veste bună pentru cei care doresc să-și câștige banii imediat, fără să aștepte până la sfârșitul lunii. Această formă flexibilă de plată poate oferi un stimulent suplimentar pentru muncitori, care își pot vedea eforturile răsplătite în mod direct.

Pentru a beneficia de această oportunitate, persoanele interesate sunt încurajate să contacteze numărul de telefon 078507393 pentru a obține mai multe detalii și a-și înregistra interesul. Este important să menționăm că această oportunitate este disponibilă într-un interval de timp limitat, deoarece sezonul de cules căpșuni are o durată limitată.

Această oportunitate de muncă în agricultură poate fi deosebit de atractivă pentru cei care doresc să se implice într-o activitate fizică în aer liber, să obțină experiență în domeniul agricol și să-și îmbunătățească abilitățile într-un mediu de lucru divers și dinamic.

Fenomenul migrării sezoniere în agricultură este unul obișnuit în multe țări, iar astfel de oportunități pot aduce beneficii atât lucrătorilor, cât și producătorilor agricoli. Este important ca potențialii muncitori să fie conștienți de drepturile lor și să se asigure că vor fi tratați corect și în conformitate cu legislația în vigoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share