Alte știri

Supărări între Dumitru Diacov și Vladimir Voronin

Pinterest LinkedIn Tumblr

Democratul Dumitru Diacov a venit cu o reacție după ce fostul președinte Vladimir Voronin a mers aseară la emisiunea „În Profunzime”, unde și-a exprimat părerea vizavi de mai multe subiecte și politicieni, relatează Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Dumitru Diacov a afirmat că Vladimir Voronin nu a spus niciodată nimic pozitiv despre vreun președinte al Republicii Moldova.

Mai mult, fostul președinte și-ar fi numit în repetate rânduri foștii colegi de partid cu cuvinte urâte, iar pe cei care au plecat din PSRM i-a etichetat drept „trădători”, deși, susține Dumitru Diacov, Vladimir Voronin ar fi primit bani pentru plecarea acestora.

Dumitru Diacov a explicat și motivul pentru care Voronin ar fi supărat pe el.

„Dar de ce Voronin e suparat pe mine? Pentru ca in toamna lui 2009 nu am dorit sa intru in cardasie cu el si nu am dorit sa-l votez spicher al Parlamentului. Tineti minte declaratiile lui Voronin ca el mi-a propus functia de Presedinte? Daca as fi dat acordul, trebuia sa-l votez, mai intai, pe Voronin presedinte al parlamentului. Dar eu am refuzat. De aici toata supararea!”, a declarat democratul.

Citește și: VIDEO // PPPDA nu are nevoie de pactul de neagresiune al Maiei Sandu

 

loading...

Comments are closed.