Surse: Intenția deputatului Vladimir Bolea de a candida din partea PAS la funcția de primar al Capitalei riscă să rupă blocul ACUM

Vladimir Bolea, PAS, Platforma DA, blocul ACUM, ACUM DA PAS, PAS cu DA, Andrei Nastase, Maia Sandu, candidatul comun PAS-DA pentru Chisinau, alegeri locale generale, candidatul blocului ACUM pentru Chisinau, MAI

Mai multe surse din cadrul blocului ACUM ne-au comunicat că între PAS și Platforma DA există mai multe divergențe pe marginea subiectului privind candidatul comun pentru alegerile locale din Chișinău. Și asta după ce deputatul din PAS, Vladimir Bolea, a anunțat colegii din blocul politic că intenționează să candideze la funcția de Primar al municipiului Chișinău.

Intenția deputatului Vladimir Bolea este susținută de colegii săi din PAS, dar este dur criticată de către Andrei Năstase și ceilalți deputați ai Platformei DA. Aceleași surse ne-au comunicat că Năstase insistă să fie candidatul comun al blocului ACUM pentru funcția de Primar General al municipiului Chișinău. Năstase ar fi gata să renunțe la funcția de Ministru al Afacerilor Interne din motiv că majoritatea colaboratorilor MAI nu l-ar trata cu respect, fapt care-l enervează la culme.

Amintim că Parlamentul a stabilit acum o lună de zile data alegerilor locale. Astfel, scrutinul va avea loc pe 20 octombrie 2019.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share