Alte știri

Surse: Maia Sandu nu susține un Guvern al PPDA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu este împotriva formării unui nou guvern și spune că PAS pledează pentru alegeri parlamentare anticipate. 

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Despre aceasta, Maia Sandu a vorbit, ieri, la o întâlnire cu cetățenii din Rezina, care a avut loc la sediul teritorial al PAS.

Un cititor al Bazar-ului politic a expediat câteva lucruri, despre care a vorbit Maia Sandu.

Astfel, Sandu a spus că PAS nu planifică să participle la formarea unui nou guvern, deoarece formațiunile eventualilor aliați sunt compromise și există un mare pericol ca acel guvern să cadă în orice moment. În această situație, PAS își dorește alegeri parlamentare anticipate, deoarece în viitorul Parlament va avea mai multe mandate, iar deputați, cum ar fi Candu și grupul Șor, nu mai au șanse să ajungă.

Maia Sandu a explicat și relația sa cu Andrei Năstase, pe care a numit-o “una complicată și tensionată”, pe motiv că liderul PPDA “intenționează să candideze la alegerile prezidențiale, dar sondajele arată că acesta nu are susținerea electoratului”.

Mai mult, spune Maia Sandu, partenerii europeni au pus condiție PAS-ului, ca să facă alianță „cu cine dorește, numai nu cu Partidul Șor”. În cazul alierii cu Șor, “o să pierdem suportul extern”.

Printre altele, Maia Sandu a vorbit despre pandemia COVID-19 și le-a spus oamenilor că statistica oficială “nu este adevărată”, iar cazurile de infectare sunt “mult mai numeroase”.

Lidera PAS a vorbit și despre reforma justiției, reforma în educație etc. Oamenii au întrebat-o dacă e adevărat că ea dorește să fie oferit dreptul străinilor să cumpere pământ agricol în Moldova, iar răspunsul a fost negativ.

Citește și: Încă un politician din Republica Moldova diagnosticat cu COVID-19

loading...

Comments are closed.