Alte știri

Tânăr de 22 de ani, cercetat penal pentru furt. Ce pedeapsă riscă acesta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sec. Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse au reținut un individ  în vârstă de 22 de ani, locuitor a capitalei, acesta fiind suspectat în comiterea unui furt și a unui jaf pe teritoriul mun. Chișinău. Este de menționat că acesta nu este la prima abatere, fiind cercetat penal pentru infracțiuni analogice,  transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În cadrul acțiunilor de investigație, polițiștii au stabilit că pe data de 8 aprilie,  tânărul  a pătruns într-un magazin de unde în mod deschis a sustras alcool și produse alimentare, astfel prin acțiunile lui a cauzat părții vătămate un prejudiciu considerabil.

Alt caz a fost înregistrat pe data de 1 mai, când suspectul a pătruns prin acces liber în scara unui bloc de locuit , de pe str. M. cel Bătrân,  de unde a sustras o bicicletă , cauzând proprietarului un prejudiciu de 3000 lei.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția comunicând că bicicleta a reușit să o comercializeze astfel obținând un profit în sumă de 300 lei.

Actualmente individul este cercetat penal pentru jaf și furt, iar conform legislației penale  în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 4 la 7 ani.

loading...

Comments are closed.