Social

Tânăr de 22 de ani, cercetat penal pentru furt. Ce pedeapsă riscă acesta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sec. Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse au reținut un individ  în vârstă de 22 de ani, locuitor a capitalei, acesta fiind suspectat în comiterea unui furt și a unui jaf pe teritoriul mun. Chișinău. Este de menționat că acesta nu este la prima abatere, fiind cercetat penal pentru infracțiuni analogice,  transmite Telegraph.md

În cadrul acțiunilor de investigație, polițiștii au stabilit că pe data de 8 aprilie,  tânărul  a pătruns într-un magazin de unde în mod deschis a sustras alcool și produse alimentare, astfel prin acțiunile lui a cauzat părții vătămate un prejudiciu considerabil.

Alt caz a fost înregistrat pe data de 1 mai, când suspectul a pătruns prin acces liber în scara unui bloc de locuit , de pe str. M. cel Bătrân,  de unde a sustras o bicicletă , cauzând proprietarului un prejudiciu de 3000 lei.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția comunicând că bicicleta a reușit să o comercializeze astfel obținând un profit în sumă de 300 lei.

Actualmente individul este cercetat penal pentru jaf și furt, iar conform legislației penale  în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 4 la 7 ani.

loading...

Comments are closed.