Tânără de 18 ani, ucisă cu brutalitate pentru o simplă fotografie apărută pe rețelele de socializare, în Pakistan chiar de membrii familiei

Caz barbar în Pakistan. O tânără de 18 ani a fost ucisă, după ce locuitorii satului din care fata provenea au cerut ca aceasta să fie omorâtă, pentru că aceasta a apărut într-o poză pe rețelele de socializare.

Fata a fost ucisă după ce un consiliu de bătrâni, cunoscut sub numele de „jirga”, a ordonat ca ea și încă o prietenă care apărea și ea în poza respectivă, să fie uciși. Printre cei care i-au pus capăt vieții tinerei s-ar număra și câteva dintre rudele fetei, a declarat poliția.

Fata, ucisă pentru o poză pe rețelele de socializare

„Unii oameni au încărcat fotografii cu cele două fete. au împușcat-O pe unA dintre ei, iar poliția a reușit să o salveze pe cealaltă”, a spus Masood Khan, un oficial al poliției.

În fiecare an, sute de femei din Pakistan sunt victime ale crimelor de onoare, comise de rude care pretind că acționează în apărarea onoarei unei familii. Autoritățile au declarat de asemenea că au ordonat ca cei responsabili să fie arestați.

Câțiva bărbați din familia tinerei ar fi responsabili de moartea ei. A doua tânără, cea care a scăpat cu viață, s-a întors la familia ei, după ce autoritățile s-au asigurat că va fi în siguranță.

Total
0
Shares
Total
0
Share