Alte știri

Tânăra din imagine a dispărut fără urmă. Poliția face apel la ajutorul cetățenilor pentru a o putea găsi

Pinterest LinkedIn Tumblr

La sfârșitul lunii noiembrie curent, o tânără de 26 de ani a plecat de la domiciliul mamei sale, din satul Chircăiești, raionul Căușeni, și până la moment nu se cunoaște locul aflării acesteia.

Inițial, femeia i-ar fi spus mamei că intenționează să plece la o fermă de vite din regiunea orașului Bălți pentru a se angaja la muncă. La momentul plecării de acasă ea și-ar fi luat și încălțăminte de iarnă de schimb.

A fost orientat efectivul polițienesc din toată țara, audiate rudele, prietenii și cunoscuții femeii, au fost verificate locurile posibile de aflare a acesteia, stâni, case părăsite, construcții nefinisate, etc.

Concomitent cu toate măsurile efectuate, Poliția solicită și ajutorul cetățenilor, iar dacă cineva cunoaște locul aflării femeii din imagine, este rugat să anunțe imediat la numărul unic 112 sau 07609090.

Semnalmentele femeii:

Înălțime 170-175 cm, corpolență medie, părul de culoarea blond natural cu lungimea până la nivelul umerilor. La momentul plecării era îmbrăcată în scurtă roșie, încălțată în adidași de culoare albă cu șireturi în lateral. La un picior are o cicatrice în regiunea călcâiului în urma unei tăieturi.

loading...

Comments are closed.