Politic

Tauber: Veniți mâine la Parlament, ca să demonstrăm că suntem mulți și să cerem achitarea facturilor pentru trei luni de iarnă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a condamnat astăzi descinderile matinale ale procurorilor la mai mulți membri și simpatizanți ai acestei formațiuni. Ea a menționat că autoritățile au procedat ca niște hoți și bandiți.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit Marinei Tauber, Maia Sandu îi tratează pe procurori ca pe niște argați și îi folosește în interesele sale, în interesele PAS, iar ulterior îi va arunca la gunoi.

„În această operațiune este implicat și Dorin Recean, care a fost implicat și în perchezițiile din vară, pentru a-i intimida pe membrii și simpatizanții noștri. Noi condamnăm astfel de acțiuni. Înțelegem foarte bine că ei vor să ne oprească, pentru ca lumea să nu iasă cu aceste revendicări, pentru ca Maia Sandu și Dorin Recean să nu rămână fără banii oferiți poporului de către partenerii de dezvoltare. Ei se tem de echipa noastră și de Mișcarea Pentru Popor”, a specificat Marina Tauber.

Ea a mai anunțat că membrilor formațiunii, la care au descins procurorii, li se interzice accesul la avocați, ceea ce reprezintă un abuz grav și o încălcare flagrantă a drepturilor omului. De asemenea, deputatul fracțiunii Partidului „ȘOR” li s-a adresat diplomaților acreditați în țara noastră.

„Ne adresăm ambasadorilor, care susțin regimul PAS, ne adresăm organizațiilor internaționale, care supraveghează respectarea normelor democratice în societatea noastră, să condamne aceste abuzuri ale regimului Maiei Sandu”, a spus Tauber.

Ea a reiterat îndemnul către popor, să participe masiv, duminică, la manifestația din fața Parlamentului, care se va desfășura la ora 13:00.

„Vă invit să veniți mâine aici, în fața Parlamentului, și să demonstrăm că suntem mulți, să cerem achitarea facturilor pentru trei luni de iarnă. Avem o singură solicitare de ordin social și totul va decurge pașnic. Trebuie să fim curajoși. Altfel, în curând, o să rămânem cu un singur partid, un singur centru de comandă, un singur conducător, așa cum a mai fost în istorie. Heil Maia!”, a avertizat Marina Tauber.

loading...

Comments are closed.