Alte știri

(Tenis) Simona Halep a luat o decizie radicală după turneul de la Roland Garros!

Pinterest LinkedIn Tumblr

După eliminarea din sferturile Roland Garros, Simona Halep a anunțat că nu va participa la BRD Bucharest Open, turneu care se va desfăşura în capitală română, în perioada 15-21 iulie.

Turneul BRD Bucharest Open se va disputa și în 2019 în Bucureşti. Chiar dacă proprietarul licenței, Jeno Marky, semnase un acord cu guvernul maghiar, turneul se va disputa şi în acest an, pentru al şaselea an consecutiv, la Arenele BNR.
 
Competiţia va fi privată însă de prezenţa Simonei Halep, care a ales să intre într-o vacanţă, după o perioadă solicitantă. Simo se pregăteşte momentan exclusiv pentru Wimbledon, turneu care se va termina pe 14 iulie. Totuşi, o eliminare prematură de la All England Club, ar putea să îi schimbe planurile campioanei noastre.
 
De notat că și Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 33 WTA), va lipsi de la turneul bucureştean, şi ea dorind să aibă un program mai lejer în luna iulie. Astfel, Sorana Cîrstea (29 de ani, 84 WTA), Irina Begu (28 de ani, 116 WTA) și Ana Bogdan (26 de ani, 123 WTA) sunt, pentru moment, singurele românce care vor intra direct pe tabloul principal la București.
simona halep, wta, sport romania, clasamentul mondial de tenis
loading...

Comments are closed.