Alte știri

Țîrdea: Vă miră faptul că se scumpesc carburanții? Cei care sunt responsabili de preț, sunt partenerii președintelui Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Responsabilii de preț la carburanți în Republica Moldova sunt partenerii președintelui Maia Sandu. Declarația îi aparține deputatului PSRM Bogdan Țîrdea, care a prezentat legăturile dintre șefa statului, directorii Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) și principalii importatori de produse petroliere, informează Politics.md

Potrivit lui Țîrdea, directorul general al ANRE, Veaceslav Untilă, este membru PL, partidul condus de Dorin Chirtoacă, care este un susținător aprig al Maiei Sandu. Ștefan Creangă și Eugen Carpov sunt directori executivi ai ANRE, ca și Maia Sandu aceștia au făcut parte din PLDM.

Octavian Calmîc, în prezent director executiv ANRE, anterior a fost membru PDM, partid condus de Pavel Filip, care o susține pe Maia Sandu.

În schema lui Țîrdea sunt și principalii importatori de produse petroliere, care, de asemenea, ar avea relații de prietenie cu șefa statului.

Citește și: NEWS ALERT // Congresul PPDA, în cadrul căruia urma să fie reales președintele partidului, a fost AMÂNAT

loading...

Comments are closed.