Social

TOP 15 VLOGURI PE CARE MERITĂ SĂ LE URMĂREȘTI !

Pinterest LinkedIn Tumblr

De la bloggeri la videobloguri, cei care scriau au început să vorbească, iar oamenilor pare să le placă. Telegraph Moldova îți prezintă o listă cu top 15 vloggeri pe care merită să-i urmărești și în 2017.

Locul 15. Pavel Turcu – carismaticul muzicant mereu în căutarea binelui, adevărului și frumosului. Este autorul celebrului „imn” al concursului Eurovision. De ceva timp a început să facă live-uri pe profilul său de facebook.

https://www.facebook.com/pavel.turcu.2 

Locul 14. Jaka Banditu’ – cel mai necenzurat vloggger din Moldova. Este stabilit în SUA și mereu spune ceea ce gândește.

https://www.facebook.com/therealjakabandituyo/

Locul 13. Oleg Brega – vloggerul pe bicicletă, tot el un fel de rege al protestelor din Chișinău. Se mândrește că este liber și nu depinde de nimeni.

https://www.facebook.com/o.brega

 

Locul 12. Pidos-TV – #SuperGrișa, tot el Ilumin AT. Este fost membru al echipei Zebra Show, iar în prezent dezvoltă propriul proiect umoristic intitulat Pidos TV.

https://www.facebook.com/PidosTV/

 

Locul 11. Cătălin Lungu – cel care poate fi oricine! Credem că este un mare actor în devenire. Sperăm că va fi un Mihai Bendeac al Republicii Moldova.

https://www.facebook.com/zerodoi/

Locul 10. Ruxy – fata mereu veselă și fără complexe.

https://www.facebook.com/ruxandraghimp

Locul 9. Emisiunea Lumina – vloggerul politic Andrei Bolocan este stabilit în Canada, dar deja cunoscut și în România grație hitului Penis-Vagin interpretat la concursul iUmor.

https://www.facebook.com/emisiunea.lumina/

Locul 8. Iuliana Beregoi – copilul cu voce de aur și un idol al multor adolescenți din țara noastră.

https://www.facebook.com/IulianaBeregoiOfficial/

Locul 7. Emilian Cretu – Da sunt român – sau mai bine zis Doamna Dora. În prezent are și o emisiune proprie la Jurnal TV. Nu te plictisește niciodată. ?

https://www.facebook.com/Emilian-Cretu-Da-Sunt-Rom%C3%A2n-622334717912229/

Locul 6. Banca de bancuri –  glume bune și momente amuzante din viața de zi cu zi. Merită să-l urmărească mai ales cei care vor să învețe cum se conduce corect un BMW.

https://www.facebook.com/banca.bancuri/

Locul 5. Nanu Danu – deja vedetă și la TV! Pentru că băiatul merită.

https://www.facebook.com/NanuDanuMD/

Locul 4. Ortodoxia – „pentru ca așa trebuie” – tânărul Ion Andronache are curaj și înțelepciune să vorbească despre greșelile preoților, dar și despre credința noastră șubredă ca enoriași. Merită să-l urmăriți pentru că așa trebuie. ?

https://www.facebook.com/ortodoxia.andronache/

Locul 3. Scaun la cap – încă o dovadă că vocea femeilor se face tot mai auzită în Republica Moldova.

https://www.facebook.com/LeankaBoo/

Locul 2. Made in Moldova – acești băieți au apărut recent ca și proiect televizat, dar deja au adunat mii de fani pe internet. Recent au atras chiar și atenția primarului Dorin Chirtoacă datorită unei parodii.

https://www.facebook.com/madeinmoldovashow/

Locul 1. Ilie’s vlog – pur și simplu cel mai iubit moldovean de pe YouTube.

https://www.facebook.com/iliesvlogs

Toți acești tineri frumoși, inteligenți și activi au devenit celebri în Republica Moldova, și nu doar, grație internetului și a rețelelor de socializare, una din cele mai revoluționare inovații ale secolului XXI. Pe fiecare din ei îi poți urmări de asemenea și pe Instagram sau pe YouTube. Dacă ai și tu ceva de spus, nu ezita: crează-ți propriul tău videoblog și fă-te auzit!

 

loading...

Comments are closed.