Alte știri

Toți consumatorii din capitală vor fi conectați la încălzire, indiferent dacă au sau nu datorii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Termoelectrica va conecta la încălzire toți consumatorii, indiferent dacă fondul locativ are sau nu datorii. Precizarea a fost făcută astăzi de către directorul general al Termoelectrica, Veaceslav Eni, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor primăriei Chișinău.

Până în prezent, Termoelectrica a conectat la încălzire circa 3900 de obiecte din cele 4400 racordate la sistemul centralizat de termoficare. Printre acestea se află: 2829 de blocuri locative, 143 grădinițe, 160 școli, 60 instituții medicale, 63 instituții superioare de învățământ, 205 case particulare și 426 de agenți economici.

Potrivit Termoelectrica, au rămas neconectate la încălzire 18 blocuri locative, dintre care 13 ar urma să fie conectate până la sfârșitul zilei, iar alte cinci blocuri urmează să fie conectate la data de 11 noiembrie, conform solicitării gestionarilor.

„Termoelectrica livrează agent termic pentru încălzire și apă caldă fără întrerupere, tot anul împrejur, chiar și vara. Pentru ca consumatorii să fie conectați, e necesară o solicitare din partea gestionarului”, a declarat Veaceslav Eni.

Sursa: OFICIAL // Mai mulți angajați la stat vor primi la finele anului prime

loading...

Comments are closed.