Alte știri

Toyota anunţă lista premierelor sale de la Salonul Auto de la Geneva, printre care şi noul Auris

Pinterest LinkedIn Tumblr

O premieră mondială la cea de-a 88-a ediţie a Geneva International Motor Show (6-18 martie), a treia generație Auris are un design exterior mai dinamic și cu un sistem de propulsie hibrid nou, bazat pe un motor pe benzină de 2.0 litri, va marca debutul strategiei „dual hybrid” a mărcii, scrie autoblog.md.

De asemenea, Toyota va marca debutul mondial al modelului actualizat AYGO. Compacta, nu numai că are un design frontal mai tineresc și mai distinctiv, dar caracteristicile îmbunătățite ale performanței și ale manevrabilității îl fac și mai distractiv de condus.
Toyota AYGO, Geneva 2018, Geneva International Motor Show

Sub viziunea „O mai bună mobilitate pentru toți”, Toyota va prezenta designul și ingineria pe care o explorează pentru a maximiza potențialul viitoarelor vehicule electrice pe baterii (BEV), vehiculelor electrice cu celule de combustie (FCEV), cele cu sisteme de conducere autonomă și inteligență artificială (AI) .

Folosind pe deplin capacitățile autonome de conducere și AI, seria Concept-i este o familie de trei BEV-uri, fiecare dintre ele proiectată pentru a satisface nevoile diferitelor tipuri de utilizatori în medii de conducere variate.

Vom mai fi martori şi a premierei europene a conceptului TOYOTA FINE-Confort Ride, o maşină care ne va demonstra modul în care tehnologia FCEV poate fi dezvoltată pentru a produce o nouă formă spațioasă de habitaclu premium cu un aspect flexibil.
Fine-Comfort Ride

Nu în ultimul rând, Toyota va dezvălui, de asemenea, un concept modern al unei maşini de curse, care semnalează angajamentul său de a aduce înapoi pe piață cea mai iconică mașină sportivă a mărcii.

loading...

Comments are closed.