Actualitate

Trafic rutier sistat pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

În contextul pregătirilor pentru Ziua Independenței Republicii Moldova, timp de mai multe zile, traficul rutier va fi sistat în centrul capitalei, pe mai multe segmente ale bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Astăzi, 24 august, până la 15.00, nu se poate circula pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, de la str. A. Pușkin până la str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

Miercuri, 25 august, de la 09.00 la 14.00, circulația rutieră va fi sistată pe bulevard de la intersecția cu strada Mihai Viteazul până la intersecția cu strada Vasile Alecsandri. Între orele 07.00 – 11.00, nu se va putea circula pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, de la strada A. Pușkin până la strada Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni.

Iar pe data de 26 august, circulația va fi temporar sistată, între orele 06.00 – 15.00, pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, de la strada A. Pușkin până la strada Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni.

Și pe 27 august, traficul rutier va fi suspendat pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, de la intersecția cu strada Mihai Viteazul până la intersecția cu strada Vasile Alecsandri, între orele 06.00 – 14.00. Iar între orele 07.00 – 23.00, va fi sistată circulația transportului în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale, de la strada A. Pușkin până la strada Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni.

Pe perioada desfășurării manifestărilor cultural-artistice consacrate Zilei Independenței Republicii Moldova în Piața Marii Adunări Naționale, circulația transportului public, troleibuze și autobuze vor fi direcționate pe alte străzi.

loading...

Comments are closed.