Tragedia unui tânăr din capitală: A încercat să fure o bicicletă, s-a speriat de proprietar și s-a aruncat în gol de la etajul 9

 

Un tânăr a murit, după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul superior al unui bloc de locuințe. Tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:15, pe strada Valea Trandafirilor, din capitală, informează Deschide.md

Solicitată telefonic, Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.md că victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 21 de ani care s-a aruncat în gol de la etajul 9 al unui bloc de locuințe.

În urma impactului cu solul tânărul a murit pe loc până la venirea ambulanței. Martorii susțin că acesta avea un comportament dubios și agresiv. În acest caz a fost inițiat un proces penal în urma căruia urmează să se stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și l-a făcut pe tânăr să recurgă la acest gest disperat”, a precizat Scripnic.

De altă parte, locatarii blocului unde s-a produs tragedia, sub protecția anonimatului, au comunicat că tânărul nu ar fi locuit în acel bloc. Dânsul ar fi venit acolo cu intenția ca să fure o bicicletă, însă s-ar fi speriat când proprietarul bicicletei a deschis ușa și a sărit în gol de la etajul 9.

Citește și: Fără apă la robinete. Ce adrese din capitală vor fi deconectate

Total
0
Shares
Total
0
Share