Social

Tragedie într-un sat de la Ungheni: Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit într-o explozie lângă de o seră

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit într-o explozie produsă în apropierea unei sere acoperită cu peliculă din satul Chirileni, raionul Ungheni. Potrivit informațiilor preliminare, deflagraţia s-a produs de la un cazan artizanal, alimentat pe lemne şi cărbuni. Deocamdată, nu se știe ce anume a provocat explozia.

S-a produs o deflagrație în rezultatul căreia a decedat un bărbat în vârstă de 58 de ani din raionul Ungheni, care ar fi proprietarul. Un alt angajat, în vârstă de 51 de ani, din raionul Ungheni, a fost internat cu diverse leziuni la spitalul raional Ungheni”, a precizat ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Cristina Vicol.

Ce-a de-a doua victimă a deflagrației a fost adusă la spitalul raional din Ungheni în jurul orei 10.00, în stare de șoc. Bărbatul a fost însă externat peste câteva ore.

„A fost adus în stare de șoc. El mai tare era speriat, că explozia l-a aruncat. S-a lovit, și-a rupt două coaste, dar a fost investigat, au fost făcute radiografii și a plecat acasă”, a declarat directorul spitalului raional Ungheni, Andrei Alexeev.

Oamenii legii anunță că pe acest caz a fost pornit un proces penal pentru a investiga toate circumstanțele producerii incidentului.

sursa: Jurnal.md

Citește și: VIDEO // Opt șoferi s-au trezit cu mașinile sparte, la Telecentru

loading...

Comments are closed.