Alte știri

VIDEO // Opt șoferi s-au trezit cu mașinile sparte, la Telecentru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ghinionul vie de unde nu-l aștepți. Opt poprietari de mașini care și-au lăsat pe noapte vehiculele parcate în fața blocului, dimineața le-au găsit sparte.

Mai mult, și bunurile materiale din mașini au fost furate. Vandalii au acționat în noaptea de 11 februarie pe strada Gheorghe Cașu. Momentul spargerilor au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar ulterior, imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. În imagini apar doi indivizi care la un moment se apropie de una din mașini și încearcă să spargă geamul. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că imediat după ce proprietarii s-au plâns la poliție, au început investigațiile.

Prin urmare, bănuiții au fost reținuți. Este vorba despre doi minori, ambii de 16 ani. În cadrul investigațiilor s-a aflat că cei doi băieți nu sunt la prima abatere de la lege, anterior fiind documentați pentru alte infracțiuni.

Cazul este investigat în continuare, iar în funcție de prejudicial material pe care l-au cauzat cei doi minori proprietarilor de mașini se va decide și pedeapsa pe care o riscă.

Sursa: echipa.md

loading...

Comments are closed.