Alte știri

TRAGIC // Doi copii s-au înecat în râul Nistru, în apropierea localității Coșnița

Pinterest LinkedIn Tumblr

În după amiaza zilei de 19 august, scafandrierii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au recuperat din apă corpurile neînsuflețite a doi minori.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:08. Potrivit informațiilor înregistrate, doi copii s-au înecat în râul Nistru din apropierea localității Coșnițaîn timpul scăldatului.

La fața locului au intervenit salvatorii din cadrul Direcției regionale căutare-salvare nr.1 din municipiul Chișinău. În urma lucrărilor subacvatice efectuate de scafandrierii IGSU corpurile neînsuflețite ale minorilor, mai exact a unei fete de 10 ani și a unui băiat de 9 ani au fost extrase la mal. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de poliție.

În acest context, IGSU îndeamnă maturii să acorde o atenție maximă minorilor și să nu le permită aflarea de unii singuri în preajma râurilor și lacurilor din țară. În timpul scăldatului comportamentul copiilor trebuie strict monitorizat. Potrivit salvatorilor nu se permite înotul în locuri neamenajate cu stații de salvare.

Citește și: Doi copii s-au înecat într-un iaz din Nisporeni. Corpurile neînsuflețite au fost scoase din apă chiar de tatăl micuților

loading...

Comments are closed.