Alte știri

Trei decese provocate de COVID-19, înregistrate în această dimineață în țara noastră. Ce comorbidități aveau victimele

Pinterest LinkedIn Tumblr

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 19 439 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1321 în Transnistria, transmite Telegraph.md

Totodată informăm despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 650: Bărbat de 64 ani, din raionul Cimișlia. Internat la data de 22 iunie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, insuficiență cardiacă cronică, hipertensiune arterială.

Deces 651: Femeie de 63 ani, din raionul Călărași. Internată la data de 3 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidiăți: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă cronică, cardiopatie hipertensivă, obezitate, colecistită cronică.

Deces 652: Bărbat de 72 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 9 iulie, la Spitalul de Psihiatrie Bălți. Comorbidități: retard mental sever agravat de paralizie infantilă cerebrală, hepatită cronică persistentă, diabet zaharat, pielonefrită cronică.

Citește și: Șoferul care acum un an a provocat un accident rutier la Anenii Noi, în urma căruia a murit o persoană, a fost condamnat la trei ani de închisoare

loading...

Comments are closed.