Alte știri

Trei minori de 17 ani, suspectați de mai multe episoade furturi din locuințe

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șase episoade de furturi au fost înregistrate pe teritoriul municipiului Cahul. Acestea se caracterizau prin sustragerea diferitor bunuri din locuințe, în special scule pentru construcții, tehnică electrică, telefoane, biciclete și alte obiecte de uz casnic. În comiterea infracțiunilor respective se bănuiesc trei minori de 17 ani, locuitori ai municipiului Cahul, aceştia fiind anterior judecați, pentru comiterea infracțiunilor analogice.

Infractorii foloseau metoda spargerii garajelor, subsolurilor blocurilor de locuit, domiciliilor, obiectelor aflate în constructi, care nu dispuneau de pază corespunzătoare.

Astfel, în urma măsurilor de investigație, a fost acumulată informație despre persoanele care comit astfel de furturi, fiind stabilite cu exactitate locurile de păstrare a bunurilor sustrase, precum și un grup de persoane care le-au procurat la preț redus. După sistematizarea detaliată a informației respective, au fost efectuate percheziții la domiciliile suspecților în cadrul cărora au fost depistate și ridicate mai multe bunuri sustrase anterior.

O altă parte din obiectele sustrase fuseseră deja vândute unor terțe persoane atât din municipiul cât și din raionul Cahul, care ulterior au fost ridicate și examinate, iar martorii au fost audiați în vederea întăririi materialului probatoriu necesar pe cazurile documentate deja, precum și stabilirea complicității bănuiților la comiterea altor infractiuni.

Citește și: Un bărbat cu vârsta de 54 ani din raionul Șoldănești, reținut pentru trafic de ființe umane

loading...

Comments are closed.