Externe

Trei persoane reținute în dosarul de contrabandă cu cocaină prin intermediul ambasadei ruse din Argentina

Pinterest LinkedIn Tumblr

Judecătoria Tver din Moscova a arestat 3 persoane învinuite de tentativă de a face contrabandă de coicaină din Argentina informează Ria Novosti cu referință la serviciul de presă al judecătoriei.

Decizia a fost luată la data de 13 decembrie 2017, publică decizia a fost făcută abia astăzi însă. Inculpații se află în arest preventiv pînă în aprilie. Vladmir Kalmâkov, Iștimir Hudjamov și Ali Abyanov sunt învinuiți de tentativă de comercializare ilegală și comercializare a drogurilor. Aceștia riscă ani buni de închisoare, la moment are loc o investigație pentru a identifica alte persoane implicate în proces.

Cei trei au depus o contestare la curtea de apel dar decizia a rămas aceeași. Încă o persoană implicată în dosar, Andrei Kovalchuk a fost dat în căutare internațională.

După spusele ministrului securității Agentinei, Patricia Bullrici, serviciile speciale a celor două state în urma unei misiuni comune au identificat 389 de kilograme de cocaină. În Argentina au fost arestați mai multe persoane inclusiv un polițist cu origini rusești. Servietele pline cu droguri au fost găsite pe teritoriul ambasadei ruse, despre găselnița dubioasă polițiștii argentinieni au fost alertați chiar de diplomații ruși.

contabanda de droguri prin ambasade, ambasada rusiei contrabanda de droguri, relatii diplomatice rusia-argentinaCostul mărfurilor confiscate se ridică la 50 de milioane de euro.

loading...

Comments are closed.