Tupeu de Transfug! Candidatul Blocului ACUM la funcția de Primar al orașului Cimișlia, în trecut făcea campanie pentru Partidul Democrat

Candidatul Blocului ACUM, Cimișlia, Transfug PD, Partidul Dmeocrat, Răducan Marcel, Andronache Sergiu, DA, PPDA, PAS,

Candidatul Blocului ACUM la funcția de primar al orașului Cimișlia, deși reneagă că ar fi făcut parte din alt partid politic, acum câțiva ani făcea campanie pentru Partidul Democrat din Moldova.

Lupta decisivă pentru Orașul Cimișlia, se va da în turul II între Andronache Sergiu, candidatul Blocului „ACUM” DA și PAS și Olărescu Mihail, candidatul Partidului Democrat din Moldova.
Candidatul ACUM, potrivit datelor de pe CEC.md, ar fi acumulat 29,71% în primul tur, iar candidatul democraților 21,16%.

CEC.MD, Turul II Cimișlia
Într-o postare de pe facebook, candidatul Blocului ACUM, Andronache Sergiu, scrie că „După ce Plahotniuc a fugit rușinos din țară, ar fi o nedreptate să lăsăm primăria in mîinele PDM”.

5 pentru cimislia, Sergiu Andronache, Candidat ACUM, Locale, Turul 2

Cei de la MoldovaCurată.MD, au scris despre Sergiu Andronache că anterior acesta nu a mai făcut parte din alt partid.
Sergiu Andronache Moldova Curată

Sursele Telegraph.MD, declară însă contrariul. Andronache Sergiu ar fi făcut parte din Partidul Democrat din Moldova. Ba chiar a fost și angajat în campaniile electorale ale acestora, apărând în unele poze, alături de liderii politici ai democraților, îmbrăcat în geacă și chipiu cu insigna celor trei trandafiri.

Sergiu Andronache, Marcel Răducan, Partidul Dmeocrat din Moldova

Amintim că săptămâna trecută, Președintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip și Alexandru Jizdan, Secretarul General al democraților, au declarat într-o conferință de presă că membri PD au fost șantajați să candideze din partea blocului ACUM, sau măcar independenți. Tot ei au declarat că 83 dintre cei 204 candidați ale blocului ACUM și PSRM care au fost aleși primari în cadrul scrutinului din 20 octombrie sunt foștii edili din partea Partidului Democrat. Mai multe detalii aici.

 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share