ULTIMĂ ORĂ // Fracțiunea Comuniștilor și Socialiștilor NU va vota pentru Guvernul Nataliei Gavrilița

Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor nu va vota pentru candidatura Nataliei Gavrilița la funcția de prim-ministru. Despre aceasta a anunțat vicepreședintele fracțiunii, Corneliu Furculiță în cadrul unui briefing de presă, transmite Telegraph.md

”Indiferent de candidat, inclusiv și Natalia Gavrilița care a avut deja două tentative și în cadrul cărora nu a acumulat nici un vot, măcar de la deputații ei, noi suntem într-o opoziție care va critica ferm și dur această guvernare și va taxa toate greșelile”, a declarat Furculiță.

Totodată, vicepreședintele fracțiunii BCS a anunțat și despre faptul că președintele Maia Sandu, fiind solicitată să se prezinte la consultările cu fracțiunea în incinta Parlamentului, a refuzat să vină.

”Am solicitat ca doamna președinte să vie pentru consultări cu fracțiunea în incinta Parlamentului, lucru absolut normal pentru o țară parlamentară, după cum vedem acest lucru nu a avut loc, probabil doamna președinte consideră că trebuie să vină în Parlament doar pentru declarații care durează mai mult de patruzeci de minute și sunt pe alocuri sterile. Regretăm că doamna președinte nu s-a prezentat la fracțiune să discutăm pe candidaturile preconizează să le înainteze”, a mai adăugat Corneliu Furculiță.

Amintim că, deputatul PAS, Natalia Gavrilița a fost desemnată candidat la funcția de prim-ministru de către șefa statului, Maia Sandu.

Iar deputații fracțiunii PP ”ȘOR” au anunțat că vor vota pentru Guvernul Nataliei Gavrilița, după consultările de astăzi cu președintele țării Maia Sandu.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ // Alianță PAS-Șor pentru votarea noului Guvern

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share