Politică

ULTIMĂ ORĂ // Jurnalista Alina Radu s-a retras din Comitetul Consultativ Independent Anticorupție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Directorul „Ziarul de Gardă”, Alina Radu, s-a retras din Comitetul Consultativ Independent Anticorupție creat de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, transmite Telegraph.md

Jurnalista a declarat că decizia vine după discuții cu unii donatori străini ai ZdG, care „au pus la îndoială integritatea jurnalistică” odată cu acceptarea de a fi membru al acestui Comitet de pe lângă președinție.

”Retragerea mea a fost determinată de discuții, în special în rândul unor donatori externi ai ZdG, care au pus la îndoială integritatea mea jurnalistică din momentul în care am fost numită în acest comitet de către președinție.

Pentru transparență, comunic tuturor că nu am avut niciun contract cu președinția, nu am primit niciun fel de comenzi sau solicitări și nu am primit niciun ban sau alte favoruri de la instituția prezidențială, nici de la alte instituții de stat în legătură cu această activitate.

În continuare rămân de Gardă, accept provocările și cred că nimeni nu ne poate opri să combatem corupția împreună”, a scris Alina Radu, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia celei de-a 77 aniversare de la eliberarea Chișinăului de cotropitorii fasciști

loading...

Comments are closed.