ULTIMĂ ORĂ // Ministrul Afacerilor Interne respinge fake-news-ul lansat de către Sergiu Litvinenco

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu îl acuză de fals pe deputatul ales PAS, Sergiu Litvinenco, transmite Telegraph.md

Deputatul PAS a scris astăzi că ar fi primit informații, precum că pe ultima sută de metri mai mulți miniștri, inclusiv la Interne, ar angaja persoane docile.

Pavel Voicu a scris că aceste afirmații, bazate pe o sursă anonimă, sunt false.

”Deputatul Sergiu Litvinenco a ieșit cu declarații, bazate pe o sursă anonimă, afirmând că după alegeri în Ministerul Afacerilor Interne s-ar face angajări masive. Vreau personal să infirm acest fals și să atrag atenția instituțiilor mass-media despre riscul tirajării unei informații care nu corespunde realității.

Echipa MAI, pe care am onoarea să o conduc, o pot spune ferm că este una profesionistă și integră, iar fiecare angajat își îndeplinește sarcinile onest. Roadele specialiștilor nu s-au lăsat așteptate. Am depolitizat la maxim instituția, am reușit să păstrăm în toate subdiviziunile profesioniștii valoroși, am majorat salariul polițiștilor cu 10%, peste 4700 de subofițeri obținând o majorare cu circa 1000 de lei.

Am reușit să desfășurăm un amplu proiect de modernizare a echipamentelor și mijloacelor din dotare, fiind semnificativ îmbunătățite locurile de muncă pentru o bună parte a efectivului, prin reparația și renovarea a zeci de inspectorate, sectoare de poliție și alte subdiviziuni disconcentrate.

Și toate aceste reușite erau imposibile fără enormele eforturi depuse de întreaga echipă, căreia îi mulțumesc pentru o implicare perseverentă a fiecărui membru a acesteia!

Vreau să urez fiecărui viitor ministru o viziune strategică pe termen lung, bazată pe dezvoltarea unei echipe care poate să-și dezvolte aptitudinile profesioniste doar în timp, devenind cel mai de preț patrimoniu al oricărei instituții”, a scris Voicu, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Andrei Năstase bate alarma: Primarii din PPDA sunt ademeniți să treacă în PAS

Total
0
Shares
Total
0
Share