Alte știri

ULTIMA ORĂ! Ministrul Pavel Voicu este infectat cu COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pavel Voicu, ministru al Afacerilor Interne, anunță că s-a infectat cu noul coronavirus, transmite Telegraph.md

”Pentru a preveni apariția unor informații eronate în mass-media vreau să confirm faptul că, în urma procedurii de testare la infecția cu virusul de tip nou, ieri am fost confirmat pozitiv cu o formă ușoară de COVID-19.

Nu a fost necesară spitalizarea mea, iar la moment sunt în autoizolare la domiciliu, starea sănătății este satisfăcătoare.

Dau asigurări că acest fapt nu influențează sub nici o formă activitățile Ministerului pe care îl conduc, toate procesele sunt sub control, iar de fiecare domeniu în parte responsabili de gestionare sunt Secretarii de stat și șefii de arme.

Cu toate măsurile de protecție, totuși fiind antrenați zilnic în activități de prevenire a răspândirii virusului, nimeni din noi nu este asigurat că nu va fi infectat.

Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și chiar dacă unele restricții au fost anulate, continuați să respectați recomandările autorităților”, a scris ministrul pe pagina sa de pe Facebook.

La începutul lunii aprilie curent, după vizita de lucru la Ștefan Vodă, și alți angajați din aparatul central al Ministerului de Interne au fost supuși testelor pentru depistarea COVID-19, dar rezultatele au fost negative.

loading...

Comments are closed.