Alte știri

ULTIMA ORĂ // Nata Albot se retrage de pe lista PAS și recunoaște că avea narcotice asupra sa

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nata Albot anunță că se retrage de pe lista partidului PAS pentru anticipatele din 11 iulie. Anunțul a fost făcut la două zile după ce liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat în cadrul emisiunii Cutia Neagră că, un candidat cu nr.8 de pe lista unui partid înregistrat în cursa electorală este o persoană, care anterior a fost prinsă pentru deținerea drogurilor, scrie tv8.md

Ea spune că a fost o greșeală să aibă cu ea acel pachet în care a ascuns substanța narcotică.

„În anul 2016, aproape 5 ani în urmă, eu revenisem de la Montreal. Cu o zi înainte de plecarea la Aeroport, eu aveam o ședință legată de organizarea evenimentelor pentru că eu trebuia să mă rețin mai mult timp la București și la revenire deja îmi rămânea mai mult timp să pregătesc aceste evenimente. Deci, planul era cu o seară înainte de plecare să mă întâlnesc cu o parte din echipa mea și să pun la cale lucrurile. Cu unul dintre oamenii cu care trebuia să mă întâlnesc, trebuia să o iau de la localul Propaganda, unde era un eveniment și înțelegerea noastră era ca eu să trec pe la Propaganda să-l iau și să mergem mai departe. Eu când am ajuns la Propaganda, evenimentul deja se încheiase, toți s-au ridicat de la mese, s-au împrăștiat. La un moment dat, lumea se împrăștie, iar cineva îmi spune „uite a rămas aici un pachet de țigări pe masă. Vrei să-l iei? ”. Eu de fapt nu fumez. Și îmi zice: „Dar ia-l că-l vei da cuiva”. Și eu îmi amintesc că prietenul meu este fumător, zic să i-l dau și îl pun în buzunar, în pantalonii mei de piele… Eu nu vreau să fac mai mult rău echipei decât binele pe care planificam să-l fac”, a declarat Nata Albot, citată de zdg.md

„Pe scurt, nu m-am cerut în politică, nu m-a intersat un fotoliu, de deputat, nu pot spune că e visul vieții mele, mi-aș fi dorit, știu că am curaj și voce. Mie mi se pare fain să vă molipsesc pe toți de acest curaj. Eu am decis să prioritizez, ținând cont de cauza care ne unește, noi vrem ca acasă să fie bine și ținând cont de cauza unei echipe, de toate aceste, am decis să nu fac mai mult rău echipei decat binele pe care l-am preconizat”, a mai spus Nata Albot.

Amintim că în decembrie 2016, Nata Albot a fost depistată cu substanțe narcotice asupra sa, pe care le-a luat în timp ce se afla la Restaurantul Propaganda al Nataliei Morari.

Dezvăluirile despre cazul în care a fost implicată vedeta TV au fost făcute de către Gheorghe Cavcaliuc, liderul PACE. Acesta din urmă susține că pe listele electorale există în jur de 30 de persoane care au probleme penale.

loading...

Comments are closed.