ULTIMĂ ORĂ // PAS a exclus-o pe Victoria Cazacu din partid

Biroul Permanent Național al PAS anunță despre excluderea din partid a Victoriei Cazacu.

Totodată, formațiunea solicită repetat depunerea mandatului primit de la alegătorii PAS în scrutinul parlamentar din iulie 2021.

”PAS și-a asumat lupta împotriva corupției drept principiu de bază și nu va tolera asemenea cazuri în interiorul partidului”, se arată într-un comunicat al partidului.

”CNA a informat despre percheziții la Aeroport într-un dosar de corupție și luare de mită care vizează fiica unei deputate din Parlament. Chiar dacă această persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii de judecată, asemenea cazuri umbresc și subminează lupta noastră împotriva corupției.

Depunerea mandatului de către deputata Victoria Cazacu este necesară în asemenea circumstanțe. De asemenea, fracțiunea parlamentară a PAS va întreprinde toate măsurile pentru excluderea deputatei din organele parlamentare și din fracțiune. Corupția este o amenințare gravă la adresa țării noastre și nu vom tolera asemenea cazuri”, este declarația anterioară a lui Igor Grosu, președintele PAS.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share