Ultima oră: PDM convoacă Consiliul Național Politic! Iată ce decizii se vor lua

vlad plahotniuc, partidul democrat din moldova, Consiliul Politic Naţional PDM a se reuneşte în şedinţă astăzi, 14 septembrie 2018, andrian candu, pavel filip

Partidul Democrat din Moldova anunță convocarea, vineri, 14 iunie, a ședinței Consiliului Național Politic, pentru a lua decizii privind soluționarea blocajului politic și juridico-instituțional în care se află țara.

După ședință vor urma declarații pentru presă.

Începând cu data de 8 iunie, țara noastră a intrat într-o criză politică fără precedent. În urma învestirii ilegale a Guvernului în frunte cu Maia Sandu, ne-am pomenit cu doi Premieri. Ulterior Curtea Constituțională l-a suspendat pe Dodon din funcția de președinte, iar atribuțiile sale au fost preluate de premierul Pavel Filip. Acesta a semnat un decret de dizolvare a Legislativului și de organizare a alegerilor anticipate pe data de 6 septembrie. Pe de altă parte, Alianța Kozak (PSRM+ACUM) nu acceptă ca poporul să aleagă un nou Parlament. Partenerii externi îndeamnă partidele la dialog pentru depășirea crizei politice pe cale pașnică.

Dodon Maia Nastase

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share