Actual

ULTIMĂ ORĂ // Percheziții abuzive? Procurorii anticorupție nu au găsit careva probe în casa lui Clima

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procuratura Anticorupție anunță că în rezultatul perchezițiilor efectuate la ex-magistratul, fost președinte al Curții de Apel Chișinău, Vladislav Clima, „procurorii nu au depistat și ridicat careva obiecte și documente relevante pentru cazul examinat”, informează ZdG.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Ex-magistratul, a fost citat la Procuratura Anticorupție, unde urmează să fie audiat în calitate de bănuit în săvârșirea infracțiunii de îmbogățire ilicită. Concretizăm că, la această etapă, în privința ex-magistratului nu a fost aplicată nici o măsură procesuală de constrângere. Subsecvent informăm că, la moment, în cadrul cauzei penale vizate supra, se efectuează mai multe acțiuni de urmărire penală pentru asigurarea investigării complete, obiective și sub toate aspectele a circumstanțelor cazului sesizat”, anunță Procuratura Anticorupție.

Luni seara, pe 11 aprilie, procurorii anticorupție au efectuat percheziții la domiciliul și automobilul unui ex-judecător de la Curtea de Apel Chișinău, vizat într-o cauză penală de îmbogățire ilicită. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către procurorul Mariana Cherpec, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale (PG).

loading...

Comments are closed.