ULTIMA ORĂ // Răspunsul PPDA pentru Igor Dodon

Platforma Partidul Politic Demnitate și Adevăr anunță că nu va merge la consultările cu Igor Dodon, decât dacă s-ar discuta despre desemnarea unui nou prim-ministru, informează Telegraph.md

Poziția unanimă a PPDA a fost transmisă prin intermediul lui Alexandr Slusari, vicepreședintele PPDA.

Potrivit lui Slusari, instituțional există Parlamentul, iar în cadrul instituției pot fi discutate mai multe lucruri pe platforma parlamentară.

”Noi revenim la activitatea parlamentară”, a spus vicepreședintele PPDA.

Sub aspectul politic, Slusari afirmă că viziunile PPDA au fost exprimate în cadrul alegerilor prezidențiale.

Amintim președintele țării, Igor Dodon, a anunțat ieri consultările cu fracțiunile și grupurile parlamentare. Prima rundă a fost cu PSRM, cea mai mare fracțiune din Legislativ.

“Pentru a gestiona situația, inclusiv din Parlament și situația pandemică, eu inițiez discuțiile cu fracțiunile și grupurile parlamentare. Azi voi avea întrevedere cu cea mai mare fracțiuni, PSRM. Mâine voi invita la discuții PDM, după care cu PAS, DA, alte grupuri parlamentare. Pentru a înțelege care sunt viziunile, avem câteva legi importante, care trebuie votate, oamenii așteaptă. Este vorba despre Legea bugetului, politica bugetar-fiscală. Vom merge în trei la aceste discuții, cu premierul și speakerul. Trebuie să evităm o criză politică gravă”, a declarat Igor Dodon.

Declarația lui Igor Dodon după întâlnirea cu deputații din fracțiunea PSRM

Total
0
Shares
Total
0
Share