Alte știri

Un actor din Republica Moldova l-a jucat pe Iurii Gagarin într-un film realizat de BBC

Pinterest LinkedIn Tumblr

Actrița Olesea Sveclă le-a dezvăluit prietenilor săi virtuali că actorul care l-a jucat pe Iurii Gagarin în filmul „Битва за космос” („Bătălia pentru spațiu”) produs de BBC, este chiar unchiul său, Vitalie Ursu, informează Zugo.md

Vitalie Ursu este un actor născut în Republica Moldova, care a apărut pentru prima dată în rolul lui Boby din serialul Lacrimi de Iubire, urmat de ai multe roluri în filme internaționale, precum Firma, serialul american Warehouse 13 și serialul Orphan Black.

Filmul este un lungmetraj documentar din patru episoade, produs de Pervîi Canal (Rusia), BBC (Marea Britanie), National Geographic (SUA) și NDR (Germania). Serialul povestește despre bătălia minților științifice strălucitoare în cursa spațială a două superputeri – URSS și SUA.

Pelicula este despre ceea ce s-a întâmplat de fapt în spatele cursei spațiale, relatează www.1tv.ru. O poveste șocantă și adevărată despre confruntarea spațială la apogeul Războiului Rece între cele mai puternice ideologii ale secolului al XX-lea – comunismul și capitalismul.

Citește și: 60 de ani de la primul zbor în spaţiul extraatmosferic realizat de cosmonautul rus Iuri Gagarin

loading...

Comments are closed.