Alte știri

Un agent economic riscă să fie sancționat contravențional cu amendă de până la 75 000 lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

În plină pandemie, în timp ce autoritățile au întreprins un șir de măsuri pentru protejarea cetățenilor, un Centru de agrement din Chișinău, a decis să-și deschidă ușile pentru clienții fideli.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Cazul a fost documentat de către angajații Secției investigare fraude economice din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

Astfel, în cadrul măsurilor întreprinse de către polițiști în interiorul Centrului de agrement au fost depistate mai multe persoane care erau clienți fideli și anunțau agentul economic despre ulterioarele vizete.
Agentul economic își desfășura activitatea contrar Hotărîrilor Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică, care prevede că activitatea centrelor comerciale este sistată până la data de 15 iunie.
Pe cazul dat a fost inițiată o procedură contravențională, iar agentul economic riscă să fie sancționat cu amendă în mărime de până la 75 000 lei.

Poliția Capitalei amintește cetățenilor și agenților economici că măsurile impuse de autorități sunt pentru protejarea vieții și a sănătății.

loading...

Comments are closed.