Alte știri

Un american a infectat cu coronavirus aproape 100 de persoane după ce a participat la o slujbă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat diagnosticat cu COVID-19 a infectat aproape 100 de persoane după ce a participat la o slujbă, în luna iunie. „Virusul s-a răspândit cu o viteză uluitoare”, a declarat Mike DeWine, guvernatorul statului Ohio, potrivit CNN.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În urma acestui incident, autoritățile i-au îndemnat pe cei care frecventează serviciile religioase să poarte măști pentru a limita răspândirea coronaviruslui. În Ohio, și elevii sunt obligați să poarte măști de protecție la școală, cu câteva excepții.

Guvernatorul a anunțat că va trimite scrisori la biserici, moschei și sinagogi pentru a-i informa pe oameni cu privire la riscurile pentru sănătate, în această perioadă.

„Este vital ca, de fiecare dată când oamenii participă la astfel de întruniri, să poarte măști, să exerseze distanțarea socială, să se spele pe mâini, iar la interior, responsabilii să se asigure că există o ventilație bună”, a spus el.

În cazul din Ohio, bărbatul de 56 de ani a infectat 53 de persoane care participau la slujbă, iar 18 dintre aceștia au răspândit virusul printre membrii familiei și în comunitate. În total, 91 de oameni au fost infectați.

Sursa: Digi24

Citește și: 12 călugărițe de la o mănăstire din Michigan au murit de COVID-19, într-o singură lună

loading...

Comments are closed.