Externe

Un băiat de 12 ani a murit după ce a fost împușcat pe o stradă din New York

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un băiat în vârstă de 12 ani a murit după ce a fost împușcat, joi seară la New York, în timp ce se afla într-un automobil în compania unei femei care a fost rănită şi a unei fete care a scăpat nevătămată, au anunţat poliţia şi primăria din metropola americană, informează Digi24.ro

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Incidentul a avut loc în cartierul Brooklyn, cu puţin timp înaintea orei locale 20:00 (00:00 GMT). La sosirea la locul incidentului, poliţiştii au constatat că o maşină în care se aflau trei persoane era staţionată pe stradă, a explicat Michael Kemper, inspector în cadrul Departamentului de poliţie din New York (NYPD). ”Pe locul pasagerului se afla un băiat de 12 ani asupra căruia se trăsese de mai multe ori. El a decedat pe loc”, a spus poliţistul, care a evocat un ”incident groaznic”.

El a adăugat că o femeie în vârstă de 20 de ani, aflată la volan şi rănită de mai multe gloanţe, a fost transportată la spital pentru a fi operată, scrie Agerpres. Pe bancheta din spate a automobilului se afla o fetiţă de opt ani, care nu a fost atinsă de gloanţe.

Conform primelor elemente ale anchetei, maşina parcase pentru ca femeia şi cei doi copii să cumpere mâncare, atunci când ”au fost trase focuri de armă care au traversat vehiculul”, a adăugat Kemper. El nu a precizat dacă victimele au fost vizate sau ele au fost lovite întâmplător de gloanţe pierdute.

”Atât timp cât vom avea arme de foc într-un sistem care încurajează recidiva, vor continua să existe scene de crime ca aceasta”, a declarat în faţa presei primarul metropolei New York, Eric Adams, un fost poliţist afro-american. Acesta şi-a preluat mandatul de primar în ianuarie pe baza unui program de combatere a criminalităţii şi a propagării ilegale a armelor de foc în New York.

loading...

Comments are closed.