Un băiețel de 5 ani din SUA a fost ucis de doi tineri de 15 și 27 de ani. Indivizii l-au băgat într-un sac de gunoi și l-au aruncat în tomberon

Crimă barbară în SUA. Un copilaș de cinci ani a fost ucis cu sânge rece de doi tineri, unul de 27 de ani iar celălalt de doar 15 ani. Micuțul a fost bătut până și-a dat ultima suflare, înjunghiat, iar apoi înfășurat într-un sac de gunoi și aruncat într-un tomberon de lângă locuință, scrie Observatornews.ro

Prince McCree a fost găsit „îmbibat în sânge și legat de mâini și picioare” pe 26 octombrie, la doar o zi după ce a fost dat dispărut. Erik Mendoza, în vârstă de 15 ani, și Davie Pietura, în vârstă de 27 de ani, au fost acuzați că l-au ucis pe cel mic lovindu-l brutal. În final, l-au înjunghiat, apoi le-au spus polițiștilor că nu știau unde se află, inducându-i în mod deliberat în eroare.

În ziua în care a fost dat dispărut, copilașul fusese ținut acasă pentru că nu se simțea bine. Mama lui i-a permis să joace jocuri video la subsol cu ​​un bărbat pe nume Davie Pietura, un locuitor al aceleiași locuințe, în timp ce ea a mers să doară. Copilul și părinții locuiau într-o casă cu mai multe familii.

Micuțul, supus la chinuri inimaginabile

Când mama lui Prince s-a trezit, a descoperit că fiul ei a dispărut. Davie și un alt individ, Erik Mendoza, în vârstă de 15 ani, care locuia și el în aceeași casă, au negat inițial că ar fi știut ceva despre locul unde se află Prince. Îngrijorată, familia a contactat poliția, declanșând o operațiune amplă de căutare. Trupul neînsuflețit al lui Prince a fost descoperit pe 26 octombrie, în tomberonul din apropierea casei din Milwaukee, Wisconsin, unde locuia. Familia copilului este devastată și nu-și revine din șoc.

În timpul anchetei au fost găsite pete de sânge în subsolul în care el și cei doi criminali se jucau. Imaginile de pe camerele de supraveghere i-au surprins pe Erik și Davie cum târau după ei un sac de gunoi pe o alee. Mama lui Prince l-a văzut ultima dată pe cel mic în dimineața zilei de 25 octombrie, când a decis să-l țină acasă de la școală pentru că era bolnav. Copilul se pare că voia să meargă la subsol pentru a juca jocuri video, ceea ce făcea des cu Davie. Dar când mama a mers să-l verifice mai târziu, subsolul era gol cu ​​„sânge pe podeaua, lângă covoarele”.

În final, cei doi ucigași au recunoscut că l-au agresat pe cel mic și că l-au supus la chinuri inimaginabile. Davie, bărbatul în vârstă de 27 de ani, a recunoscut că l-a privit pe Erik, în vârstă de 15 ani, cum îl sufocă pe cel mic, până când și-a pierdut conștiința. Când copilul nu se mai mișca, Davie a spus: „Trebuie să scăpăm de el”. Ei au folosit apoi bandă adezivă pentru a lega mâinile și picioarele lui Prince. Pentru a-i înăbuși țipetele în caz că nu era mort, i-au îndesat cârpe în gură și apoi au acoperit-o cu bandă adezivă.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share