Social

Un bărbat din capitală a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat din capitală a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, fiind bănuit de trafic de influență. Acesta ar fi pretins și primit 1500 de euro mită pentru a mușamaliza un dosar penal.

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul ar fi promis denunțătorului că-l poate ajuta să scape de răspundere penală pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate alcoolică avansată, susținând că are influență asupra unor anchetatori de la Inspectoratul de Poliție Ialoveni și procurori. Cetățeanul era interesat ca dosarul să nu fie transmis în instanța de judecată. Pentru serviciile sale, bărbatul ar fi primit de la denunțător 1500 de euro, iar pentru că problema ultimului nu a fost rezolvată, acesta a cerut să-i fie returnați banii, în caz contrar îl va da pe mâna oamenilor legii.

În acest caz a fost pornit un dosar penal pentru trafic de influență, iar urmare măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore şi plasat în izolatorul CNA.

Amintim că, până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată, orice persoană se prezumă a fi nevinovată. Procuratura anticorupție conduce urmărirea penală.

loading...

Comments are closed.