Social

Un bărbat din Hâncești, condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru tentativă de omor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 38 ani, originar din Hâncești, a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor a unui cunoscut de al său.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit probelor administrate de către procurori și examinate nemijlocit în ședința de judecată, s-a stabilit că, inculpatul în noaptea de 20 ianuarie 2021, aflându-se la domiciliul părții vătămate, într-o localitate din raionul Hâncești, fiind în stare de ebrietate, a încercat să aplice o lovitură cu un cuțit în regiunea cutiei toracice a victimei, însă ultima a opus rezistență.

După care inculpatul i-a aplicat victimei o lovitură cu același cuțit în regiunea gâtului și a mâinii stângi, astfel, cauzându-i leziuni corporale periculoase pentru viață și sănătate.

În procesul audierii în calitate de inculpat în cadrul ședinței de judecată, acesta nu și-a recunoscut vinovăția, invocând că nu își amintește circumstanțele cazului, deoarece se afla în stare de ebrietate avansată, informează Procuratura Generală.

Pe tot parcursul efectuării urmăririi penale pe caz, cât și judecării cauzei penale, inculpatul s-a aflat în stare de arest preventiv, măsură care a fost menținută și de către instanța de judecată, până când sentința va deveni definitivă.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel, la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.

loading...

Comments are closed.