Un bărbat din Marea Britanie s-a prefăcut că ajută o femeie băută să ajungă acasă, apoi i-a furat cheile și s-a întors să o violeze

 

Scenariu halucinant pus la cale de un bărbat din UK. S-a prefăcut că vrea să ajute o femeie să ajungă acasă în siguranță, dar i-a furat cheile de la locuință pentru a se putea întoarce să o violeze, scrie Observatornews.ro

Gareth Druce, 33 de ani, din Blaenau Ffestiniog, Țara Galilor, a urmărit îndeaproape victima. Tânăra a băut peste măsură și a început să se simtă rău, așa că a fost momentul perfect pentru ca prădătorul sexual să-și pună planul grotesc în aplicare.

Planul sinistru pus în aplicare de bărbat

Bărbatul s-a oferit să o ducă pe femeie acasă, cu pretextul că vrea să se asigure că ajunge în siguranță. La intrarea în casă, i-a cerut cheile femeii pentru a putea deschide ușa. Amețită de aburii alcoolului, femeia nu a băgat de seamă că agresorul nu i-a mai înapoiat cheile. În mod șocant, bărbatul s-a întors mai târziu în acea noapte și a violat-o pe tânără.

Imaginile de pe camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbat întorcându-se la casa victimei, o probă cheie care a dus la condamnarea sa. De asemenea, s-a descoperit că el a agresat sexual o altă femeie cu două luni înainte de viol. Bărbatul a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share