Alte știri

Un bărbat din Ocnița a fost transportat de cu echipajul SMURD la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

În după amiaza zilei de 18 august echipajul aero –medical SMURD Iași a efectuat o operațiune de transportare de la Ocnița la Chișinău a unui bărbat în vârstă de 67 de ani, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit datelor înregistrate, necesitatea de transportare a acestuia pe calea aeriană a apărut în urma agravării stării de sănătate.

Persoana a fost preluată de la spitalul raional Ocnița și transportată în siguranță cu elicopterul în capitală. Pe parcursul zborului pacientul fiind în stare stabilă a fost monitorizat constant de medicii și paramedicii SMURD Iași.

La Chișinău, aparatul de zbor a aterizat pe stadionul Dinamo, de unde bărbatul a fost preluat de Serviciul Republican Aviasan și transportat la Institutul de Medicină Urgentă. Potrivit IGSU de la începutul anului 2020, aceasta este a paisprezecea operațiune aero-medicală realizată în Republica Moldova.

Citește și: Ministerul Afacerilor Interne, în colaborare cu Kaufland Moldova și Primăria Chișinău, a lansat campania „Stop viteză la drum”

loading...

Comments are closed.