Alte știri

Un bărbat din Sângerei, reținut pentru comiterea unui jaf stradal. Ce pedeapsă riscă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 32 ani originar dintr-o localitate din r. Sângerei, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal. Individul anterior s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiuni analogice și furt.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Cazul a avut loc pe data de 29 februarie, polițiștii fiind sesizați de către un bărbat comunicând că a fost jefuit pe str. Independenței. La locul faptei, victima, un tânăr în vârstă de 26 de ani, a comunicat că în timp ce se întorcea la domiciliu în preajma blocului de locuit a fost atacat de către un bărbat fiindu-i aplicate mai multe lovituri și în mod deschis i-a sustras un telefon mobil de model „Nokia”, 4 carduri bancare și mijloace bănești. Prejudiciul cauzat victimei constituie 3 022 lei.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de către forțele de ordine, suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru un termen de 30 de zile și cercetat penal pentru jaf, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu inchisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Citește și: Prins cu acte false asupra sa: Ce riscă un șofer de pe cursa Chișinău-Dublin

loading...

Comments are closed.