Un bebeluș de 3 luni, din SUA, a fost ucis de un “lup-hibrid”, crescut de familie ca animal de companie

Un bebeluş de 3 luni a murit, după ce a fost muşcat de un “lup-hibrid”, pe care părinţii lui îl crescuseră ca animal de companie, scrie Observatornews.ro

Tragedie, joi, în orăşelul Chelsea. Poliţia a fost alertată că un bebeluş de trei luni a fost atacat de un “lup-hibrid”. La faţa locului s-au deplasat oamenii legii, alături de paramedici şi ofiţeri pentru controlul animalelor.

Micuţul a fost transportat de urgenţă la spital, dar medicii nu au mai putut decât să îi declare decesul din cauza rănilor grave provocate de animal.

Un hibrid lup-câine este un termen pentru un animal care are în genele sale o combinație de trăsături de la lup și de la câine. Familia era conștientă de acest aspect atunci când a decis să crească patrupedul ca animal de companie.

La cererea autorităților, animalul a fost eutanasiat la fața locului și dus la Laboratorul de Diagnostic al Statului Alabama. Moartea bebeluşului rămâne în curs de investigare și se va efectua o autopsie, a declarat medicul legist Lina Evans.

“Suntem profund îndureraţi din cauza acestui eveniment tragic”, a transmis primarul Chelsea, Tony Picklesimer. “Transmitem rugăciunile noastre familiei şi tuturor celor afectaţi”. Primarul a lansat şi un avertisment proprietarilor de animale exotice.

“Este pur și simplu de neînchipuit că acest lucru i s-a putut întâmpla acestui copil. Dacă alegeți să dețineți un animal exotic, cu asta vin responsabilități suplimentare pentru a vă asigura că nu numai familia dumneavoastră este în siguranță, ci și vecinii.”

Total
0
Shares
Total
0
Share