Un bebeluş de 4 luni a supravieţuit după ce a fost “aspirat” de o tornadă, în SUA: A fost găsit într-un copac, cu o zgârietură

Miracol pentru o familie de americani din Tennessee. Mezinul familiei, un bebeluş de doar 4 luni, a fost supravieţuit miraculos, după ce a fost “aspirat” de o tornadă de 240 km/h, scrie Observatornews.ro

Micuţul a fost găsit în viață într-un copac. “Eram destul de sigură că era mort și nu credeam că o să-l găsim. Dar el este aici, și asta prin harul lui Dumnezeu”, a declarat mama lui.

Copilul de patru luni dormea ​​în leagănul lui când tornada puternică a lovit rulota în care trăiau, în Clarksville, Tennessee. Vârtejul a smuls acoperișul, în timp ce tatăl copilului a încercat să se apuce de pătuţ. Din păcate, s-a învârtit și a fost aspirat în vârtejul învolburat împreună cu copilul.

“El s-a ținut de pătuţ tot timpul și s-au dus în cerc”, a declarat iubita tânărului, Sydney Moore, în vârstă de 22 de ani. Într-o altă cameră, Sydney a sărit să-și protejeze copilul de un an înainte ca pereții să se prăbușească și să rămână prinși dedesubt. “Ceva în mine mi-a spus să alerg și să sar peste fiul meu”, a spus tânăra. “În momentul în care am sărit peste el, pereții s-au prăbușit”, relatează The Sun.

Bebeluşul de 4 luni, găsit în viaţă, într-un copac: “A fost harul lui Dumnezeu”

Din fericire, mama și fiul au reușit să iasă din rulota zdrobită, apoi au căutat frenetic nou-născutul timp de zece minute în ploaia torenţială. “Am crezut că a murit”, a spus Sydney. L-au găsit pe copilul de patru luni în viață, într-un copac căzut. “Eram destul de sigură că era mort și nu credeam că o să-l găsim. Dar el este aici, și asta prin harul lui Dumnezeu”, a adăugat tânăra.

“Ni s-a spus că arăta de parcă a fost așezat pe copac cu blândețe. Așa cum un înger l-a călăuzit în siguranță în acel loc”, a scris sora lui Sydney, Caitlyn Moore, pe GoFundMe. Ea a adăugat, de asemenea, că bebelușul a scăpat cu câteva zgârieturi. Tatăl are un braţ rupt, iar toți ceilalți mici tăieturi și vânătăi.

Tornada a distrus rulota familiei. Comunitatea s-a reunit pentru a-i ajuta pe tinerii părinţi

Tornada a distrus rulota familiei şi aceştia au înființat un GoFundMe pentru a-i ajuta să reconstruiască o casă nouă. Strângerea de fonduri a ajuns deja la 26 000 GBP din ținta de 39.000 GBP.

Familia stă într-un hotel de o lună. Comunitatea s-a reunit pentru a-i ajuta pe tinerii părinți, oferind scutece și lapte praf pentru bebelușii lor.

Total
0
Shares
Total
0
Share