Alte știri

Un câine a fost salvat în ultima clipă după ce a înghițit o mască de protecție din geanta stăpânei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un câine din Marea Britanie a fost salvat de o asociație pentru protecția animalelor, după ce stăpâna a sunat disperată după ajutor. Animalul, din rasa Cocker Spaniel, înghițise o mască pentru protecția împotriva coronavirusului, transmite Telegraph.md, cu referire la Agerpres.ro

Câinele, pe nume Ralph, în vârstă de un an, a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă la clinica veterinară de caritate PDSA din Liverpool după ce masca i-a blocat intestinele.

„Noi bănuim că probabil a furat-o din geanta fiicei mele, în timpul nopţii”, a declarat proprietara animalului, Julie Veidman.

„A avut mereu o slăbiciune pentru şosete, uneori şi pentru lenjerie, aşa că ţinem întotdeauna lucrurile departe de la el. Nu am crezut niciodată că poate să mănânce o mască de faţă”, a adăugat proprietara.

PDSA a înregistrat o creştere a solicitărilor pentru servicii veterinare de la prima carantină din Marea Britanie şi criza economică din martie.

Proprietara lui Ralph a apelat la organizaţia de caritate după ce a încetat să lucreze ca asistentă de vânzări din cauza abuzului clienţilor în timpul primei perioade de carantină.

Facebook, interzis în Insulele Solomon. Este a patra țară din lume care a luat această decizie

loading...

Comments are closed.