Un consilier PAS, dat afară din partid pentru că a luat la pumni vizitatorii și patronii unui magazin concurent

 

A dat dovadă de un comportament huliganic, a lovit mai multe persoane și a distrus bunuri străine. Este isprava unui consilier raional din Cantemir, care este și membru al Partidului Acțiune și Solidaritate, scrie TV8.md

Pentru isprava sa, alesul a fost exclus din rândurile PAS. Se întâmplă după ce pe internet au apărut imaginile în care consilierul bate proprietarii dar și vizitatorii unui magazin din satul Gotești.

Surse neoficiale spun că este vorba despre o răzbunare. Consilierul PAS e și patron de magazin. Supărat pe lipsa cumpărătorilor a decis să ceară socoteală concurentului, dar și sătenilor. Poliția s-a autosesizat și urmează să stabilească toate circumstanțele.

Camere de supraveghere instalate în preajmă surprind momentul în care Valentin Rangu, consilierul raional PAS la Cantemir coboară din mașina sa de lux și aruncă cu scaune în terasa magazinului. Ulterior, acesta ia la pumni oamenii din cale.

Deocamdată nu am reușit să luăm legătura cu agresorul. Poliția susține, însă, că nimeni nu a depus plângere pe marginea acestui caz. Totuși, oamenii legii afirmă că s-au autosesizat în baza imaginilor distribuite masiv în spațiul public.

„La data de 22 iunie, poliția din Cantemir, s-a autosesizat pe margine acestui caz, în urma unor filmulețe video distribuite în mediul online, în care un bărbat, ar fi săvârșit careva acțiuni huliganice. Urmează desfășurarea acțiunilor de stabilirea a tuturor circumstanțelor, precum și a persoanei care se face vinovată de săvârșirea faptelor și atragerea la răspundere conform legislației în vigoare”, a declarat ofițera de presă IP Cantemir, Cristina Ciobanu.

Contactată de TV8 pentru o reacție, purtătoarea de cuvânt a Partidului Acțiune și Solidaritate, Adriana Vlas a declarat că PAS a decis deja excluderea bărbatului din partid.

Total
0
Shares
Total
0
Share