Alte știri

Un copil de 9 ani a decedat sufocat după ce a intrat în mașina vecinilor și nu a mai putut ieși

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un copil de nouă ani a fost depistat fără suflare într-un automobil parcat în curtea vecinilor, care sunt plecați peste hotare. Poliția presupune că băiatul a intrat în mașină, dar nu a mai putut ieși, deoarece portierele puteau fi deschise doar din afara, deschizătoarele din interior fiind defecte.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Ofițerul de presă al Direcției de poliție a capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru IPN că oamenii legii au fost sesizați despre dispariția unui copil din satul Bâc, municipiul Chișinău. Ca urmare, au fost întreprinse mai multe măsuri de căutare, iar într-un final copilul a fost depistat în mașina vecinilor plecați.

„La fața locului a fost solicitat și medicul legist. În urma examinării, nu au fost depistate urme de moarte violentă, însă s-a constatat că minorul s-a asfixiat. Forțele de ordine au stabilit ca automobilul era posibil de deschis doar din exterior, deschizătoare din interior fiind defecte. Cel mai probabil minorul a intrat și nu a mai putut ieși”, a mai declarat Natalia Stati.

Corpul neînsuflețit al copilului a fost îndreptat pentru expertize la centrul de medicină legală. Pe acest caz a fost pornit un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele întâmplării.

Citește și: FOTO // CEO-ul Wizz Air, Jozsef Varadi, și alți reprezentanți de top ai companiei aeriene au efectuat o vizită la Chișinău

loading...

Comments are closed.