Social

Un copil de aproape 3 ani, care plângea și o căuta pe mama sa, găsit pe o stradă din Bălți

Pinterest LinkedIn Tumblr

La data de 26.09.2020, în jurul orei 19:30, o patrulă de Carabinieri din cadrul Direcției regionale Nord a IGC, în timpul executării serviciului de menținere a ordinii publice în mun. Bălți au găsit un copil fără supraveghere.

Astfel, în adiacentul unui bloc locativ de pe str. Bulgară din mun. Bălți, carabinierii au observat un copil de aproximativ 3 ani, care plângea și o căuta pe mama sa. Militarii, în discuție cu persoanele aflate în preajma blocului de locuit, au depistat o persoană care a recunoscut copilul și cunoștea numărul de telefon al mamei acestuia.

Apelată telefonic, la scurt timp, s-a prezentat mama copilului, care a menționat că în timpul plimbării, din neatenție personală a pierdut din vedere copilul și îl căuta prin adiacent. Femeia a exprimat mulțumiri carabinierilor, afirmând că ulterior va fi mai prudentă.

Inspectoratul General de Carabinieri recomandă, în cazul când observați persoane aflate în dificultate, pentru prevenirea unei tragedii, adresați-vă la cea mai apropiată patrulă de Carabinieri sau apelați la numărul 112.

loading...

Comments are closed.