Un copilaş de 2 ani din România a decedat la stână după ce a băut o substanță pentru deparazitat oi

Un copil de 2 ani a murit după ce, în timp ce se afla la o stână dintr-o localitate din Dolj, România, a băut o substanță toxică ce se afla depozitată într-o anexă gospodărească. Medicii sosiți la fața locului i-au acordat primul ajutor, însă micuțul a murit, scrie Observatornews.ro

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

”În cursul zilei de 25 martie a.c., ora 17.53, polițiștii Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au fost sesizați de o femeie, din comuna Poiana Mare, cu privire la faptul că un minor ar fi băut o substanță toxică și nu mai respiră. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au constatat faptul că, minorul în vârstă de 2 ani, în timp ce se afla la o stână de ovine, din extravilanul comunei, ar fi băut o substanță toxică ce se afla depozitată într-o anexă gospodărească, acesta pierzându-și cunoștința. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, minorului fiindu-i acordat primul ajutor, însă, din nefericire, acesta a decedat”, au transmis reprezentanții IPJ Doilj.

Potrivit sursei citate, polițiștii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share