Un cunoscut constituționalist se alătură Partidului Unității Naționale

Constituționalistul Alexandru Arseni se alătură platformei unioniste a Partidului Unității Naționale, în vederea participării la alegerile parlamentare anticipate. Despre aceasta a anunțat președintele PUN, Octavian Țîcu, informează Deschide.md

„Chiar astăzi domnul Arseni a căzut de acord să vină pe platforma unionistă a Partidului Unității Naționale și îi mulțumesc mult pentru faptul că are încredere în noi. E un lucru care l-au făcut și alte zeci de persoanlități până la ora actuală. Noi vom fi pregătiți să oferim cetățenilor Republicii Moldova nu doar unioniștilor, nu doar celor care se cred români, proiectul nostru”, a declarat Țîcu în cadrul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR Moldova.

Totodată, Țîcu a anunțat că în cadrul platformei unioniste se va discuta și despre alăturarea altor lideri unioniști. Potrivit lui, PUN nu va accepta crearea unui bloc electoral, nici al unioniștilor, nici al dreptei, dar va accepta o platformă extinsă, care va avea la bază PUN și va fi pentru toți unioniștii din Republica Moldova.

Citește și: VIDEO // Renato Usatîi a fost dat pe mâna inspectorilor de integritate

Total
0
Shares
Total
0
Share